SZOLGÁLTATÁSAINK

FODRÁSZAT

OLAPLEX

Miért fontos az OLAPLEX használata?

Hajad szépségének visszanyerését kínálja az Olaplex különleges komplex összetevőkkel, melyek nem táplálnak, nem ápolnak, annál sokkal fontosabb dolgot tesznek hajaddal, még hozzá helyre állítják a természetes struktúráját, mely sértült a kémiai behatások miatt! 

Ha nem ápol, hogyan is teszi mindezt?

 Hajkötés sokszorozó rendszerének köszönhetően újjáépíti a felbomlott kötéseket a hajban, így megszüntetve a roncsolódás alapvető okát. DIKSON LUXURY CAVIAR REVITALIZÁLÓ ÉS FELTÖLTŐ KONDICIONÁLÓ

Kaviár, a haj fiatalságának forrása!
Az egyik legnagyobb kulináris ínyencségnek tartják a kaviárt, melyet kozmetikai termékekben már a XIX. század végétől használnak. A természetes energia koncentrátuma revitalizáló és gazdagító hatással, mely a dehidratált sejteken hat, rugalmasságot és mélyen tápláltságot ad.
A hajnak a kaviár a fiatalság szinonimája: minimalizálja a természetes, a kémiai kezelések vagy a környezet okozta öregedés látható jeleit, köszönhetően a RENDKÍVÜLI ANTIOXIDÁNS és HIDRATÁLÓ ERŐNEK.
A kaviár kivonat jótékony hatása kombinálva hat a strukturális proteinek oligopeptidjeivel és a hólyagmoszat alga kivonattal.
Együttesen alkotják a COMPLEX CAVIAR™ LS9747-et, mely a DIKSON LUXURY CAVIAR alap hatóanyaga, a hajápolás új irányvonala arra tervezve, hogy ellensúlyozza az öregedés negatív hatásait.
Már egy pár alkalmazás után a haj vastagabb, REVITALIZÁLTABB és megújultabb lesz. A haj érintése fenséges, teljességgel rugalmas és láthatóan átalakult. DIKSON LUXURY CAVIAR az új luxus élmény a SUGÁRZÓAN GYÖRNYÖRŰ HAJÉRT.

COCOCHOCO

A Cocochoco hajegyenesítő termékkel a keratint folyékony formában alkalmazzuk, amely behatol a haj belsejébe, így javítja a belső sérüléseket és védi a kutikulát a külső, káros hatások ellen. A hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el, a textúra megváltoztatása nélkül. A Cocochoco hajegyenesítő használata azoknak ajánlott, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból, a hajszerkezet legkisebb mértékű igénybevételével. A kezelés minden hajtípuson elvégezhető, függetlenül attól, hogy festett, szőkített, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A megoldás ideiglenes, amely natúr, festetlen haj esetében 2-3 hónapig, már vegykezelt haj esetében 3-4 hónapig tart, majd újra, többször megismételhető. A végeredmény pedig: egészséges, hidratált, selymes és egyenes haj.

MÜSTER&DIKSON 
IONOS-ÓZONOS GŐZBÚRA
8+3 perc Hajfestés hatóideje!

Az ózonos-ionos gőzbúra nem csupán a gőzt használja, hanem az ózon és ion is jelentősen hozzájárul a búra jótékony hatásához. Lássuk mit is csinál. Mire jó a gőz használata a fodrászatban? Mint tudjuk, a gőznek jótékony hatása van: felnyitja a pórusokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket és javítja a keringést, hője vérbőséget okoz, mélyen ható tisztító ereje pedig növeli a bőrtisztítás hatékonyságát. Tulajdonképpen a gőz felel azért, hogy befogadóbbá tegye a hajat. Mire jó az ózon használata a fodrászatban? Az ózonterápiát is már vagy egy évszázada alkalmazzák, nem újkeletű dolog. Mind a kozmetikában, mind a hajgyógyászatban az ózon együtt hat a gőzzel, hatása mélytisztító és gyulladáscsökkentő. Az ózon bakteriális hatása függ a víz (vagy gőz) jelenlététől. Közvetlenül a kezelt területen hat, kedvező hatása van a fejbőrre, alkalmazásával jelentősen javul a bőr rugalmassága és fényessége.


COCOCHOCO HAJBOTOX

TARTÓS HAJBOTOX kezelés, melynek hatását akár 8-16 héten keresztül élvezhetjük. Olyan különleges összetevőket tartalmaz, mint a hajszál BOTOX, Kollagén, Gyógynövények, Fehérjék, Vitaminok, Ásványi anyagok, valamint többféle UV védelmet biztosító hatóanyag. Azonnali és heteken át tartó, dús, élettel teli, fényes és egészséges haj. Különleges hatóanyagai bejutnak a hajszálak belsejébe, ahol megvastagítják és megnövelik a vékony hajszálak rostjait, így tartást és volument kölcsönözve a lelapult, tartás nélküli hajnak. Regenerálja a sérült hajszerkezetet, tartósan volumenizálja, valamint feltölti tápláló anyagokkal. Emellett hosszútávon védelmet nyújt a haj számára, a káros UV-sugarakkal szemben, valamint ellenáll a haj a nedvességnek és párának. A kezelés hatására a haj gyorsabb növekedésnek indul, javul a haj textúrája, rugalmassá válik, nem töredezik és nem szárad ki. 

STEAM POD

A gőz erejével építi be a vitaminokat a hajszálakba, így az új hajegyenesítési mód nemhogy nem roncsolja, de egyenesen táplálja és egészségessé varázsolja hajunkat! A haj puha tapintásúvá válik csillogó és fényes lesz. A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészséges vitalitását valamint könnyebben kezelhetővé válik. 

AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉS

Hosszantartó ammóniamentes hajfesték Professional Color Sublime By Revlonissimo titka abban rejlik, hogy az olajok stimuláló hatással bírnak a pigmentek aktív összetevőire . Az eredmény a hajrostokkal szembeni kíméletességben mutatkozik meg Az Elixír különböző eredetű lúgosító hatóanyagokat tartalmaz(MEA), ami sokkal jobb mint az ammónia mert nem károsítja a hajat Az olajokon alapuló technológia és a pigmentek precíz kombinációja csodálatos színeredményeket hoz létre. Az OrofluidoColour Elixír és az előhívó egyaránt magas olaj koncentrációval rendelkezik, mely kisebb mértékben vizes bázisú, mint más színmegváltoztató kezelés. A pigmentek, a hydrogén peroxid, a lúgosító hatóanyagok egyaránt vízben oldódó anyagok. Ez azt jelenti, hogy a vizes fázis, amely belép a kutikulába, magasabb koncentrációban tartalmaz pigmenteket, Az olaj a hajszál felületén marad egy filmréteget képezve, ez lehetővé teszi a MEA bejutását és hajszálakban maradását. Ez a filmréteg-képző folyamat, amely megnyitja a kutikulát, a pigmentek hajszálakba történő könnyebb beépülését teszi lehetővé.

FÉRFI FODRÁSZAT


A férfi frizura is lehet olyan változatos és sokszínű, mint a női. Akár klasszikus, akár az extrém stílust részesíted előnyben, a legdivatosabb férfi frizuráink között biztosan megleled kedvenced!