BEMUTATKOZÁS

BALÁZS MÓNIKA

Fodrász

Vendégeink elegáns környezetben, professzionális alapanyagokkal dolgozó képzett szakemberek segítségével szépülhetnek. Célunk a szalonba betérő vendégeink magas színvonalú és minőségű szolgáltatást vehessenek igénybe. 

Mivel nagyon szeretem a szakmám, folyamatosan továbbképzéseken veszek részt. Próbálom tudásomat minél szélesebb területen kamatoztatni. Az új vendégeket és azok igényeit szeretem megismerni, hogy olyan frizurát tudjak készíteni amit magukénak éreznek. Persze az arcát, a haja mennyiségét és minőségét figyelembe véve, közben konzultálva hozunk döntést. A végeredmény mindig nagy örömet okoz , hogy változáson megy át egy-egy vendég és újabb frizurák születhetnek. Fontosnak tartom a trendek, legújabb technikák ismeretét, de még fontosabbnak azt, hogy ne csak az új irányzatok szerint dolgozzak. Sok vendégemtől kaptam már olyan visszajelzést, hogy azért szeret hozzám járni, mert olyat készítek, ami a személyiségéhez leginkább passzol.

 


 

GÁSPÁR NÓRA

Kozmetikus, Sminktetováló

A munkám egyben a hobbim is. Rendszeresen részt veszek szakmai rendezvényeken és termékbemutatókon így követve a kozmetika fejlődésének világát. Ezáltal tudom minden vendégemnek biztosítani a személyre szabott hatékony és korszerű kezeléseket. Szeretek emberekkel foglalkozni, jó érzéssel tölt el. Professzionális bőrápolás, egy kis lélekápolással egybekötött szépülés és kikapcsolódás, tiszta, igényes környezetben, modern eljárások és gépek tárháza. Ezzel tudom jellemezni magam, amit csinálok, ahol csinálom és ez az amit képviselek nap mint nap!